DATÜB Gençlik Kolları, Ahıskalı oyuncularla bir araya geldi
- 10 Şubat 2020
- 4979 okundu
DATÜB Gençlik Kolları tarafından geçen yıl üniversiteye yerleştirilen öğrenciler ve bu yılki öğrenci adayı olan Ahıskalı gençlerin dayanışmasıyla, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bayramın birinci günü kurban kestirildi. Kesilen kurban ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.
Geçen yıl DATÜB Gençlik Kolları tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi “Bir Kurban da Bizden Olsun”; bu yıl da aynı birlik ve dayanışmayla gerçekleşti.
Türkiye’de ve yurt dışında eğitim gören birçok öğrencimiz projede gönüllü oldu. Ahıskalı gençler, toplanan bağışlar ve DATÜB Gençlik Kolları’nın katkısıyla gerçekleşen ibadetleri sayesinde hasta, kimsesiz, yaşlı insanlara ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı. Ailelerle bayramlaşarak kestikleri kurbanı dağıttılar. 5-6 kişilik gruplar halinde ziyarette bulunan Ahıskalı öğrenciler, ailelere yalnız olmadıklarını hatırlattı.
Bu projenin gerçekleşmesinde öncü olan Ahıskalı öğrencimiz Aylin Nizamoğlu ve koordinatörler DATÜB Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İskender Mammadov ile DATÜB Gençlik Kolları Eğitim Komisyonu Üyesi Orhan Faik’e ve destek veren bütün öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.
Ahıskalı gençler arasında birlik ve dayanışma bilincini güçlendiren ve aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan bu mübarek ibadetin her yıl gerçekleşmesini, dokunabildiğimiz kadar insana dokunmayı temenni ederiz.