DATÜB Gençlik Kolları Ahıska'da

DATÜB Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov ve Genel Koordinatörü İbrahim Hasanoğlu, Ahıska'da eğitim gören ögrencilerimizle bir araya geldi.

Kazakistan, Antalya ve Bursa'dan gelen 130 kişilik kafile, 24 Ekim 2018 tarihinde yapılan programda vatan Ahıska'da buluştu. Öğrencilerimizin de katıldığı Rabat Kalesi gezisinden sonra yaklaşık beş saat süren eğlence programı düzenlendi.

Tüm katılımcıların oldukça eğlendiği gözlemlenen programda ayrıca öğrencilerin eğitimle ilgili ileriye yönelik projeler ele alındı ve bu konuları ayrıntılı şekilde ele almak için en yakın zamanda yeniden bir araya gelme konusunda mutabık kalındı. DATÜB Gençlik Kolları olarak Ahıska'daki tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.